Sakta men säkert

I dag sålde vi vår gamla värmepump. Jätteskönt, nu finns det lite mer utrymme i garaget och lite mer pengar på bankkontot. Vi fick pengarna redan igår så efter jobbet igår gjorde vi ytterligare ett besök på Ikea. Uppdraget den här gången var inköp av taklampor till köket. Det blev två klotlampor som ska vara allmänbelysning och en ramp med spotlights som ska belysa arbetsbänken framför fönstret. Naturligtvis var vi tvungna att sätta upp lamporna på en gång när vi kom hem.


Jag har fått lite frågor om den smala vedspisen så nu tänkte jag visa lite mer av hur den ser ut. Om man öppnar dörren och tar av det vita locket ser den ut så här.

Det ska vara en platta uppepå och under eldstaden ska det sitta en låda för askan men jag kunde inte hitta dem just nu.

Kommentarer

  1. Hej,
    Jag har en likadan spis i köket och använder den dagligen, både som värmekälla och att laga mat på. Dock är den något sliten och jag letar efter hela stenar, helare rökspjäl samt ett helt gjutjärnsblock (det som sitter före rökkanalen som cirkulerar röken)
    Har ni några lösa delar, är ni intresserade av att sälja dem?

    Om inte, vet ni vilket fabrikat och modell det är?

    Tacksam för svar

    Rasmus

    rasmusreckeweg@gmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Det är en Husqvarna Smalspis. Vi har inga reservdelar tyvärr men googla på Husqvarna Smalspis så tror jag att du hittar några ställen som säljer delar. Vi köpte nya stenar hos Elda-butiken.

      Hälsning Anna-Karin

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg