Nya projekt


Jaha, vad hittar man på en dag när det regnar för mycket för att jobba utomhus? Jo, man börjar riva ut hallen såklart. Här lite suddiga bilder på hur det såg ut innan vi började. Hallen är typ L-formad fast med två lika långa delar, här den en delen sedd från badrumsdörren.


Från vardagsrumsdörren mot den andra delen som när huset byggdes var ett sovrum. När vinden inreddes och trappan sattes in blev detta en del av hallen istället.


Här är samma del ur en annan vinkel där man ser trappan.


Vi började med att riva väggen mellan de två delarna för att det ska kännas som en hall inte två och för att det ska bli ljusare. Så här fint var det uppreglat inne i väggen, stadigt och bra.


Även ovanför de här dörrarna såg det lite konstigt ut när vi fick bort gipsskivorna. Reglar i olika storlekar, en del reglar gick inte ända upp till taket, osv.


Efter dagens arbete ser det nu ut så här. Innertaket är borta och alla gamla gipsskivor också, vi har dessutom burit ut allt skräp till skåpbilen och dammsugit och torkat av golvet. Nu kan vi börja planera hur vi vill ha det.

Kommentarer

Populära inlägg