Framsteg


Oj, nu blev det ett sånt där långt uppehåll igen. Tiden flyger förbi när man har mycket att göra och tänka på. Ute i trädgården lunkar allt på och arbetet där består nu mest i att klippa gräsmattan och rensa lite ogräs här och där. Nu börjar man dock kunna skörda lite också. I helgen tog vi upp de första potatisarna och de var verkligen supergoda. I år har vi återgått till Amandine efter att föra året ha testat Cherie. Cherie var jättegoda också men Amandine är nog favoriten ändå.

 

I helgen tog jag även upp vitlöken och de ser väldigt bra ut de också. Stora och fina, och många. I höstas satte jag klyftor från 3 lökar istället för 1 som tidigare år och nu hoppas jag att de ska räcka ända tills jag skördar igen nästa år.


Om det inte har arbetats så mycket utomhus så har vi varit riktigt flitiga inomhus i sovrummet. Väggarna har byggts upp igen och 3,5 byråar har byggts in i kattvinden för mer och bättre klädförvaring. 3,5 för att en blev kapad på hälften för att kunna utnyttja utrymmet mellan takstolarna optimalt. Taket har fått ett lager slät renoveringstapet för att se slätare och finare ut och det har byggts en nisch för tv:n. Nu är det lite spackelarbete kvar och sen gäller målning och tapetsering.


Tapeterna är redan inköpta och ligger bara och väntar på att få komma upp på väggarna. De är ljust blågrå med paisleymönster och kommer från Boråstapeters serie Lace. Det känns som att den här renoveringen börjar närma sig slutet.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg