I dagens inlägg blir det en liten resumé av veckans händelser. Jag börjar med att visa en bild av det galler vi gjort och som nu sitter som en förlängning eller breddning av arbetsbänken i köket på det ställe där ett element är inbyggt. Det är gjort i ek och betsat i samma färg som bänkskivan. Det blev riktigt bra och stadigt, hållbarheten har testats av Frasse och klarar alltså av en vikt på minst 9 kg.


Självklart har vi ätit våfflor, både i torsdags på våffeldagen och idag som efterrätt till lunchen.


Idag har också dessa två högtalare flyttat hem till oss. Det är ett par Carlsson-högtalare av modell OA-12. De är riktigt slitna som det är nu men ska renoveras och förhoppningsvis leverera ett mycket fint ljud när det är färdigt. På den här bilden kan ni även se vårt fantastiska hallgolv i brunt och orange, inlagt nån gång på 70-talet.

Idag har jag också spenderat några timmar inne i Stockholm tillsammans med vad som kändes som alla andra av Stor-Stockholms invånare. Det var jättelänge sen jag köpte nya kläder men idag blev det en ny vårjacka, ett par tröjor och lite annat smått och gott.

Kommentarer

Populära inlägg