Ett riktigt motionspass


Dagens arbete i trädgården blev ett riktigt styrketräningspass. I går fick vi levererat ca 14 ton jord och idag började jag arbetet med att få ut jorden i trädgården. Jag fick lite hjälp med 3-4 lass men det mesta gjorde själv så jag är ordentligt mör i kroppen nu.


Dagens projekt var gräsmattan. De vi köpte hus och tomt av parkerade av någon outgrundlig anledning sin ena bil på gräsmattan. Vi har därför hittills haft två väldigt tydliga hjulspår en bra bit in på gräsmattan men med hjälp av den här jorden har dessa spår och en del andra gropar och ojämnheter försvunnit.


Så här blev resultatet av otaliga vändor med skottkärran, krattande och tillplattande av jorden. Jorden som är kvar ska användas till den fula slänten mellan vår och grannens tomt. Där ligger just nu bara ett par centimeter jord ovanpå grus och ingenting, inte ens ogräs, vill växa där.


Dagens väder var ömsom sol ömsom regn och stora delar av dagens arbete utfördes i denna utstyrsel. Det var nog ingen av grannarna som missade att jag var ute och jobbade trots regnet.

Kommentarer

Populära inlägg