Ny hall på gång

Bild från Allt i Hemmet

Vi funderar på att riva ut hallen i samband med att vi river ut badrummet. Tanken är att göra alla de dammiga och skräpiga momenten samtidigt för att få det ur världen. Givetvis blir det en del damm och skräp när man bygger upp också men inte på samma sätt. I hallen ska en vägg rivas, det vävspända taket ut och ev. de gamla gipsskivorna på väggarna också. Hur mycket golv som ska rivas vet jag inte riktigt men tanken är att slutresultatet ska blir någon typ av trägolv med en yta av klinker precis innanför ytterdörren.

Bild från Sköna Hem

Vår hall är L-formad och väggarna bryts upp av en hel del dörrar, ett fönster och trappan till övervåningen. Det är bara två korta väggar som är hela vilket gör det lite svårt att komma på hur man ska få ihop det med skohyllor, klädhängare, en sittmöbel, mm. Just nu har vi en gammal ytterdörr med tillhörande innerdörr och denna innerdörr tar ju upp en del yta. Tanken är att vi ska byta ut ytterdörren och på så sätt slippa innerdörren.

Bild från Sköna Hem

Det finns många sätt att lösa klädförvaring och sittplats på, platsbyggda möbler som på bild nr 2, den snygga och finurliga lösningen på bild nr 1. Sen är ju frågan vad man ska göra med väggarna, färger, tapet eller måla, mönster eller enfärgat. Frågorna är många men det kommer att dröja tills det är dags att inreda så vi kommer nog att komma på hur vi ska göra tills dess.

Kommentarer

Populära inlägg