Nytt i trädgården


Kampen mot det grå gruset fortsätter här hemma. Igår var vi på Trädgårdshuset i Skarpnäck och shoppade lite. Med mig hem fick jag en Ullungrönn, en Ginnalalönn, klätterrosen 'New dawn' och kogödsel. Ullungrönnen är lite drygt 2 meter hög men rätt smal, hoppas den växer på sig rätt snabbt, ginnalalönnen är ca 150 cm och riktigt buskig. Nu behöver vi bara mer syrener i ordentlig storlek så ska det nog bli bra, de är dyra att köpa om man vill ha stora storlekar men vi kanske kan hitta några fler att gräva upp gratis om vi frågar runt bland vänner och bekanta.


I rabatterna växer det så det knakar och tulpanerna har kommit upp och visar stora tjocka blomknoppar (ni får ursäkta bilderna, de är tagna med mobilen för jag hittade inga batterier till kameran). Det dröjer nog inte länge innan de första slår ut. 

I vår evighetslånga badrumsrenovering har vi äntligen börjat kakla. Nu börjar det verkligen se ut som att det kommer att bli ett badrum av allt detta jobb. Det känns så fantastiskt bra att få sätta upp det här kaklet som vi köpte för över 3 år sedan.

Kommentarer

Populära inlägg