Nya gardiner!


Idag har jag satt upp hissgardiner i köksfönstren. Mycket trevligt att få in lite mer textilier i köket. Dessa gardiner kommer från Ellos och är faktiskt helt ok och kostade inte så mycket. Egentligen hade jag velat ha nåt med lite mönster i men har inte hittat nåt jag fastnat för. Nu ser inte fönstren lika nakna ut och jag kan i lugn och ro leta vidare efter snygga tyger som ev kan bli nya gardiner i framtiden. Innan pysslet med gardinerna var vi iväg en sväng till Zandvoort i Nacka som startade sin rea idag. De har väldigt mycket fina saker men vi hittade ingenting som fick följa med hem.

Som lovat kommer här en uppdatering av pågående projekt här hemma. En av dörrarna mellan kök och vardagsrum är snart klar för att få nytt glas insatt. Den har fått lite ny fanér i överkant på den sida som är mot vardagsrummet, slipats och fått ett lager färg och lack. Nu ska den slipas lite lätt en gång innan mer lack och färg målas på. Därefter är det dags för det nya glaset. De fina, helt klara, glasen hämtades hos glasmästaren igår och ligger i hallen och väntar.


Det blir bra med den vita sidan mot köket, det hade blivit för många olika träslag och färger annars.

I källaren har Oscar putsat kring dörren till garaget så att det är helt och fint nu. Han har också målat färdigt panelen i taket första varvet. Nu är färgen slut så vi måste köpa mer innan vi kan fortsätta.


Kommentarer

Populära inlägg