Om att kunna fokusera


Ibland är det lätt att tappa bort sig lite när man har flera projekt på gång samtidigt, idag var en sån dag för oss. Det började med att vi behövde fler OSB-skivor till badrummet för att komma vidare mer murandet. Den OSB vi hade satt på det tillfälliga vedskjul vi byggde i höstas, alltså tog vi loss dem.


När vi gjort det kom vi på att det skulle vara kul att fixa till vedskjulet ordentligt, vi fick ju en del ytterpanel från mitt förra jobb förra våren. Om vi får till vedskjulet kan vi ju kapa upp alla gamla golvbrädor som vi rev ut när vi skulle renovera köket för de ligger i vägen om vi ska göra färdigt taket med vindskivor och vattplåtar, och måla det röda på sidorna av huset svart.


Sen måste man ju passa på att njuta lite av trädgården och det som blommar för stunden. Här är en röd-rosa pion framför vit jättevallmo och rosa fingerborgsblommor.


Frasse gjorde som han brukar, brydde sig ganska lite om hur vi sprang fram och tillbaka med brädor och murstenar.



Vad gäller den murade väggen är det nu bara sista varvet kvar vilket är jätteskönt. Det jobbiga är att det inte är några stenar kvar så vi måste åka och köpa fler imorgon.

Kommentarer

Populära inlägg