Ett hus med klös


Jag tror att det är en hel del andra kattägare som har samma problem som vi, tapeter verkar vara himla kul att klösa på. Frasse klöser mest när han är frustrerad och nu på vintern är det rätt ofta eftersom han inte tycker att det är så kul att vara ute när det är snö och därför har väldigt mycket överskottsenergi. 


Frasse gör ingen skillnad på nya och gamla tapeter, alla går lika bra. Här är en bild från fondväggen i köket, inte de enda märkena på den väggen ska tilläggas.


Slutligen en sista bild från den andra tapetserade väggen i köket, här har han nöjt sig med bara ett streck. Ett litet axplock på Frasses bidrag till inredning här i huset.


Efter avslutad tapetsering i sovrummet har vi nu mycket mindre synliga klösmärken i huset. Vi är supernöjda med resultatet och hoppas att det får vara fint länge, länge. Tapeten kommer från Eco-tapeters kollektion Respekt, snygga och prisvärda tapeter. Vi vill inte lägga ner för mycket pengar på tapeter nu när vi vet att vi kanske måste tapetsera om typ vart tredje år. Vi ska försöka hålla hans klor klippta framöver.

Kommentarer

Populära inlägg