Gästrum/arbetsrum - uppdatering


Nu börjar det nya gästrummet/arbetsrummet verkligen ta form. I helgen la vi in det nya golvet, ett mörkbetsat askgolv, och det blev precis så bra som vi hade hoppats. Det är något mörkare än de golv vi har i hallen och i köket men de går bra ihop ändå. I samband med golvinköpet beställde vi också tapeter till rummet och idag har vi börjat tapetsera.


Tapeterna kommer från Eco tapeters kollektion Revival och är inspirerade av mönster från 50- och 60-talet. Det är mycket mönster men i ljusa lugna färger så det känns inte som att mönstret tar över och vi har valt att ha den bara på en vägg. De övriga väggarna kommer att få enfärgade tapeter i färger som finns i den mönstrade, en ljust beige, en ljust gråblå och en vitbeige. Det kanske verkar rörigt men färgerna är så ljusa och milda att jag tror att det kommer att bli jättefint.


Innan vi påbörjade renoveringen stod här inne en soffa som Frasse älskade att sova i. Nu går han in här flera gånger om dagen för att se om det inte är dags att flytta in soffan igen. Idag kunde han inte riktigt vänta längre utan tog en liten tupplur på skyddspappen ungefär där soffan stod förut.

Kommentarer

Populära inlägg