Färdigt!

 

 Jag skulle vilja påstå att vi blev klara med hall- och trapprenoveringen idag. De sista trappstegen på trappan blev inklädda i heltäckningsmatta och vi är jättenöjda med resultatet. För att påminna oss om hur mycket vi faktiskt jobbat med hallen har jag letat fram den här bilden av hur det såg ut när vi flyttade in för snart 5 år sedan. Trappan och spaljén i gul lackad furu, vitlaserad panel på en del av väggen, brun och orange linoleummatta på golvet och öppet ner till källaren. Hallen var dessutom uppdelad i två delar med en väggsnutt eftersom den inre delen varit sovrum innan man gjorde övervåningen i början på 70-talet.


Så här har vi det idag. Delar av panelen är kvar i trappan men har blivit vitmålad, spaljén är borta och ersatt av ett vitt räcke, linoleummattan har blivit utbytt mot mörkbetsad ekparkett och skiljeväggen är borta. Allt är ljusare, helare och trevligare. Det är också varmare nu när inte den kallare luften från källaren kan komma upp genom trappspaljén.


 Så till sist en bild på trappan nu när mattan sitter på alla trappsteg. Det är mjukt, varmt och tyst när man går i trappan nu.

Kommentarer

  1. Svar
    1. Tack! Va kul att du tycker det, vi är väldigt nöjda själva.

      Radera
  2. Oj vad fint det blev!!!! Kanske får ta en tur och se resultatet. Håller med om att det varit segt med allt regnande.
    Kram!/Molly

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg