Nästan sommar


Även denna extra lediga dag var vädret helt perfekt för en heldag i trädgården. Solen sken och det var över 20 grade, nästan som sommar. Just precis idag slog de första blommorna på körsbärsträdet 'Accolade' ut och det är massor av knoppar så snart är trädet fullt av dessa vackra rosa blommor.


Nu blommar även alla de narcisser jag satte i gräsmattan i höstas. Det är som en hel parad av vita och crèmefärgade blommor. De lyser verkligen upp tillvaron här nere i hörnet.


I rabatterna på framsidan blommar ingenting ännu men tulpanerna har massor av knoppar. Astillben och jättedaggkåpan är också på gång ordentligt och idag har jag matat dem med kogödsel så att de ska bli riktigt stora och fina.


I samma rabatt ser pionerna riktigt lovande ut och jag har redan fått sätta upp växtstöd till några av dem eftersom de verkar växa i rekordfart.


Idag har jag även gjort i ordning en odlingslåda i växthuset. Här ska tomater och chili få bo under sommaren och förhoppningsvis producera massor av godsaker. Än så länge står här bara 3 busktomater.

Kommentarer

Populära inlägg