Sista dagen


Jaha, då var det dags igen. Tillbaka till jobbet i morgon. Bara att ställa väckarklockan och masa sig upp strax innan kl. 6 när den ringer. Jag tycker om mitt jobb, det är inte det, men jag tycker bättre om att vara ledig och jag tycker inte om att gå upp så där tidigt. För att göra det lite roligare skördade jag de första gröna och lila bönorna till middagen och självklart tog jag upp lite potatis också. Bönorna var otroligt goda kokta bara en kort stund i saltat vatten.


De färgglada lamporna på altanen får hänga kvar en stund till så att man får ha kvar semesterkänslan lite till. Jag har tänkt flytta ner dem till växthuset senare.


I krukorna på altanen har dahliorna börjat slå ut. Här den mörkt röda 'Arabian night' som gör sig riktigt bra tillsammans med den limegröna blomstertobaken. Den blomstertobak jag sådde i våras blommar fantastiskt just nu och plantorna är stora och fina. Det blir nog att jag sår blomstertobak nästa år också, kanske i andra färger.

Kommentarer

  1. Det minsta man skulle kunna kräva av livet är att känslan av semester sitter kvar lika länge som längtan till... Efter två dagar på jobbet känns det alltför välbekant. Och då är ändå jag begåvad med världens roligaste jobb.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det går snabbt att komma in i rutinerna igen. Nu får vi hoppas att det fortfarande finns sommarvärme kvar så att man kan njuta av fina kvällar och helger trots att semestern är över.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg